Bytte til Ecura Hjemmetjenester

Bytte til Ecura Hjemmetjenester
Mottar du allerede hjemmetjenester gjennom en annen leverandør, men ønsker å bytte over til oss? Takket være fritt brukervalg er dette både raskt og uproblematisk å få til. Såfremt du bor i en kommune som har innført fritt brukervalg, kan du bytte over til oss ved å følge noen enkle skritt. Husk også at det er gratis å bytte til Ecura Hjemmetjenester

Ta kontakt med kommunen

Noe av det viktigste ved et bytte er at kommunen eller bydelen der du bor får nødvendig og tilstrekkelig informasjon om dette. Du må derfor kontakte kommunen direkte eller sende inn et bytteskjema. Selve skjemaet vil variere fra kommune til kommune, og det anbefales at du besøker kommunens nettside for mer informasjon. Bor du for eksempel i Oslo kommune, kan du enkelt bytte ved å benytte dette skjemaet.

Ta kontakt med din nåværende leverandør

Mange er ikke klar over at nåværende leverandør av hjemmetjenester skal kunne yte assistanse i prosessen ved forespørsel. Gjør du dette, vil prosessen bli mye enklere. Nøl derfor ikke med å kontakte din leverandør, ettersom det kan spare deg for arbeid.

Ta kontakt med oss i Ecura Hjemmetjenester

Dersom du tar direkte kontakt med oss, vil vi også kunne bistå deg i prosessen med å bytte leverandør. Normalt tar det 10 dager før ny leverandør kan starte opp tjenesten, og det er uansett å anbefale at du kontakter oss ved et bytte. På den måten kan vi avtale et møte for å gå igjennom dine ønsker og behov.

til toppen

Generelle henvendelser: 22 68 89 91


[email protected]

kontakt ossKontaktskjema

Østensjøveien 14, 0661 Oslo
Se kart »